010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Half april genoten vrijwilligers van onder andere De OproepCentrale en hun introducees van het jaarlijkse bioscoopuitje in Vue Vlaardingen.

Na een hartelijk ontvangst werd de zaal geopend. Hier genoten de vrijwilligers van een indrukwekkende film met een toepasselijk verhaal over een intelligente vrouw en haar gevecht tegen Alzheimer. Na afloop kletsten we, onder het genot van een drankje, nog even na. Niet alleen de film maakte indruk, ook de locatie. Veel vrijwilligers waren nog nooit bij Vue Vlaardingen, voorheen JT Vlaardingen, geweest.

Vue Vlaardingen draagt vrijwilligers een warm hart toe. Managers Mirella Huizer en Bastiaan Jacobs stelden daarom kosteloos een bioscoopzaal ter beschikking voor het uitje. Eric van der Ende, teamleider van De OproepCentrale, overhandigde daarom een kleurrijke bos bloemen als bedankje.

Het jaarlijkse bioscoopuitje is een van de vele activiteiten die De OproepCentrale organiseert voor haar vrijwilligers. Lijkt het u ook leuk om vrijwilliger te worden bij de OproepCentrale? Kijk dan snel hier!