010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Houdt u van snuffelen, struinen en gezelligheid? Kom dan op zaterdag 24 september a.s. van 10.00 tot 15.00 uur naar de ouderwets gezellige buurtmarkt in Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen. Met uw aankopen steunt u bovendien De OproepCentrale, een vrijwilligersorganisatie in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Spijkenisse.

Van brocanterie tot lekker eten en drinken; u vindt het allemaal op de buurtmarkt in Soenda. Onze brasserie is gevuld met kraampjes waar leuke spulletjes te koop zijn. Uiteraard is ook aan de innerlijke mens gedacht en voor de gelukszoekers onder ons is er zelfs een Rad van Avontuur met mooie prijzen.

De markt wordt georganiseerd door de Vrienden van de OproepCentrale, die op hun beurt de gehele opbrengst schenken aan de OproepCentrale. Wilt u de OproepCentrale graag steunen op een andere manier? Kijk dan eens op de website van de Vrienden van de OproepCentrale.

Flyer buurtmarkt Soenda 09-2016 voorzijde  Flyer buurtmarkt Soenda 09-2016 achterzijde
Klik op de flyer om deze te openen.