010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Afgelopen week heeft de OproepCentrale maar liefst 165 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Met elkaar genoten zij van de kerstshow Zilver door het Vlaardings Musicalgezelschap.

De voorstelling vond plaats in de Stadsgehoorzaal. Na een warm welkom werden de vrijwilligers getrakteerd op de spetterende show Zilver. De vrijwilligers genoten van de show met prachtige muziek door het enthousiaste Vlaardings Musicalgezelschap. De show was een welverdiend bedankje voor de vrijwilligers van de OproepCentrale, die zich inzetten voor kwetsbare mensen in de thuissituatie. Na afloop was er gelegenheid om even na te genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag. Dat blijkt ook uit de lovende reacties van de vrijwilligers. Een mooie afsluiting van het jaar!