010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

U wilt graag iets voor iemand betekenen, bijvoorbeeld door af en toe eens lekker te wandelen met iemand in een rolstoel. Wat houdt u tegen? Misschien weet u niet goed hoe u veilig en verantwoord een rolstoel kunt duwen en begeleiden? Kom dan op donderdag 6 april a.s. naar de gratis les rolstoel rijden in DrieMaasStede aan de Voorberglaan 35 in Schiedam door De OproepCentrale.

De les start om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de les ervaart u zelf hoe het is om gereden te worden in een rolstoel en leert u hoe u als rolstoelbegeleider de rolstoel op prettige wijze kunt begeleiden. Hierbij besteden we onder andere aandacht aan bochten maken en stoepjes op en af rijden. Na de les matchen we u aan een vriendelijke cliƫnt van de OproepCentrale waarmee u heerlijke wandelingetjes kunt maken. Zo gemakkelijk kan het zijn om iets voor een ander te betekenen!

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Wilt u meedoen aan deze gratis les van de OproepCentrale? Dan kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 010 – 427 81 77.