010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

De gratis les rolstoel rijden door de OproepCentrale, die op dinsdag 14 maart a.s. plaats zou vinden, is verplaatst naar donderdag 6 april a.s. Wilt u graag iets voor iemand betekenen, bijvoorbeeld door af en toe eens lekker te wandelen met iemand in een rolstoel? Kom dan op 6 april naar de les rolstoel rijden in DrieMaasStede aan de Voorberglaan in Schiedam!

De les start om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Tijdens de les ervaart u zelf hoe het is om gereden te worden in een rolstoel en leert u hoe u als rolstoelbegeleider de rolstoel op prettige wijze kunt begeleiden. Hierbij besteden we onder andere aandacht aan bochten maken en stoepjes op en af rijden. Na de les matchen we u aan een vriendelijke cliƫnt van de OproepCentrale waarmee u heerlijke wandelingetjes kunt maken. Zo gemakkelijk kan het zijn om iets voor een ander te betekenen!

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Wilt u meedoen aan deze gratis les van de OproepCentrale? Dan kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 010 – 427 81 77. Wilt u meer weten over de OproepCentrale en hoe u het verschil kan maken als vrijwilliger? Kijk dan op www.oproepcentrale.nl.