010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de OproepCentrale en zo iets te betekenen voor kwetsbare mensen in de thuissituatie? Schrijf je dan in voor de gratis ‘Basisscholing Vrijwilligerswerk’ die start op woensdag 5 april a.s. Er is nog plek voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit drie bijeenkomsten in DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomsten leren toekomstige vrijwilligers de basisprincipes van het vrijwilligerswerk. Na de cursus starten zij met de juiste kennis en verwachtingen als vrijwilliger bij de OproepCentrale.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale? Meld je dan nu aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van de coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl.

 

Meer informatie en cursusdata