010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Wat is er fijner dan op een mooie lentedag heerlijk op de fiets te stappen en de wind door je haren te voelen? Niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend, denk eens aan kwetsbare ouderen of zieke mensen. Lijkt het u leuk om deze mensen lekker mee naar buiten te nemen op een duofiets? Dan is de OproepCentrale op zoek naar u!

In samenwerking met het Fietsproject ‘Fietsen alle jaren’ organiseert de OproepCentrale een kennismakingsdag met het Fietsproject en de OproepCentrale. Het Fietsproject is in het leven geroepen om het voor kwetsbare mensen ook mogelijk te maken om te genieten van een fietstochtje. Daarom zijn verschillende duofietsen en riksja’s beschikbaar gesteld. Vele vrijwilligers genieten al van tochtjes op deze fietsen waarmee ze anderen helpen, maar er is altijd plek voor nog meer enthousiaste vrijwilligers!

Bent u enthousiast? Dan maken wij graag kennis met u op op een van de kennismakingsdagen op donderdag 18 mei van 10.30 tot 12.30 uur of op maandag 22 mei van 14.00 tot 16.30 uur in Marnix aan de Marnixlaan 5 in Vlaardingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl.