010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de OproepCentrale en zo iets te betekenen voor mensen in de thuissituatie die aandacht of hulp nodig hebben? Schrijf je dan in voor de gratis ‘Basisscholing Vrijwilligerswerk’ die start op maandag 14 september a.s. Er is nog plek voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing is in DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. De cursus bestaat uit drie dagdelen van 9.30 tot 12.00 uur die plaatsvinden op 14, 21 en 28 september. Tijdens deze bijeenkomsten leer je als toekomstige vrijwilliger de basisprincipes van het vrijwilligerswerk m.b.t. de doelgroepen van de OproepCentrale. Na de cursus start je met de juiste kennis en verwachtingen als vrijwilliger bij de OproepCentrale.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale? Meld je dan nu aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van de coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl.