010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Op donderdag 28 september jl. was het feest bij De OproepCentrale. Een grote groep nieuwe vrijwilligers mocht een certificaat in ontvangst nemen omdat zij de Basisscholing Vrijwilligerswerk met succes hebben afgerond.

Tijdens de scholing passeerden diverse onderwerpen de revue, zoals actief luisteren, grenzen en verwachtingen, motivatie om vrijwilligerswerk te doen, inleven in de rol van de hulpvrager en verschillende ziektebeelden. Dankzij de cursus beginnen de kersverse vrijwilligers met de juiste verwachtingen en vaardigheden aan vrijwilligerswerk.

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk waar je zelf ook veel van kunt leren? Waar je niet alleen veel voldoening van krijgt maar ook persoonlijke ontwikkeling kunt realiseren, dankzij goede begeleiding en een gevarieerd aanbod aan cursussen en scholing? Dan is De OproepCentrale op zoek naar jou! Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij De OproepCentrale? Neem dan contact op met een van de coördinatoren via telefoonnummer 010 Р427 81 77 of mail naar info@oproepcentrale.nl.