010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Op donderdag 30 november jl. was het feest bij De OproepCentrale. In de prachtige Burgerzaal in Vlaardingen hebben wij namelijk onze jubilarissen in het zonnetje gezet. Wist u dat sommige jubilarissen al meer dan 20 jaar vrijwilliger zijn bij De OproepCentrale? Daar zijn wij ontzettend trots op! Wethouder Cees Oosterom feliciteerde de bevlogen vrijwilligers met hun jubileum en overhandigde hen een kleurrijke bos bloemen. Ook de coördinatoren van de OproepCentrale hadden voor iedereen een persoonlijk woord van dank. De ochtend werd feestelijk afgesloten met koffie met gebak. Bent u nieuwsgierig? Bekijk hier de reportage die Pop-Up TV maakte van deze bijzondere ochtend.

Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden bij de OproepCentrale? Of zou u graag bezocht willen worden door een van onze vrijwilligers? Neem dan contact op met één van de coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 8177.