010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Houdt u van koken en gezelligheid? En lijkt het u leuk om af en toe samen met iemand te koken? Word dan Eetdate vrijwilliger bij de OproepCentrale! Meer weten? Kom dan op dinsdag 20 februari a.s. om 15.30 uur naar de workshop Eetdate in De Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen.

Onder leiding van gediplomeerd kok Katja van der Knaap, krijgen deelnemers tips en tricks over het organiseren van een Eetdate. Er is natuurlijk genoeg te snoepen en te proeven. Na de workshop krijg je een handige receptenklapper mee en ben je klaar om zelf als Eetdate vrijwilliger aan de slag te gaan. De workshop duurt tot ongeveer 18.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan tot maandag 5 februari a.s. via telefoonnummer 010 – 474 0155.

Wat is een Eetdate?
Tijdens een Eetdate eten een cliënt en een vrijwilliger gezellig samen. Dit kan bij de cliënt thuis, maar ook in een restaurant of bij de vrijwilliger. Het is zelfs mogelijk om samen te koken. Dit unieke project wordt georganiseerd door de OproepCentrale, een vrijwilligersorganisatie in Vlaardingen, Schiedam, Maassluis en Spijkenisse. Vrijwilligers van de OproepCentrale krijgen goede begeleiding, cursussen en scholing. En dat al 30 jaar lang! Kijk hier voor meer informatie over het project Eetdate of bel met onze coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77.