010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Op zaterdag 22 september a.s. organiseert Soenda aan de Soendalaan 2 van 10.00 uur en 15.00 uur een Buurtmarkt ter gelegenheid van Burendag.

Heel Vlaardingen is van harte welkom om langs te komen en de gezelligheid te ervaren van het Rad van Avontuur, de Rommelmarkt met brocanterie, bloemen, ijzerkoekjes en nog veel meer! Soenda opent haar deuren tussen 10.00 uur en 15.00 uur. De totale opbrengst komt ten goede aan de Vrienden van de OproepCentrale die ondersteuning geeft aan alle vrijwilligers van de OproepCentrale.

Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale? Meld je dan nu aan voor de Basisscholing Vrijwilligerswerk bij één van de coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl. Meer weten? Bekijk hier de flyer.