010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Ben jij een kei in organiseren en creatief in het vinden van oplossingen? Werk je graag samen met collega’s binnen en buiten jouw organisatie en maak je gemakkelijk contact? En heb je affiniteit met het sociaal domein en vrijwilligerswerk? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe coördinator OproepCentrale!

De OproepCentrale zet vrijwilligers in bij mensen in de thuissituatie ter ontlasting of gedeeltelijke vervanging van de mantelzorger. Dit doen wij in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Als coördinator is jouw missie het maken van een goede match tussen cliënt en vrijwilliger. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de werving van vrijwilligers en cliënten, het onderhouden van ons professionele netwerk en je geeft regelmatig voorlichting en presentaties. Je werkt zelfstandig maar kan altijd terugvallen op ons hechte team. Ben jij benieuwd wat deze functie nog meer te bieden heeft? Ga dan snel naar de vacature!