010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Op donderdag 28 november jl. was het feest bij de OproepCentrale! Traditiegetrouw zette de coördinatoren van de OproepCentrale hun jubilarissen in het zonnetje omdat zij zich al 5, 10 of 15 jaar inzetten voor hun medemens. Dát verdient een verwenmomentje!

Dit jaar vormde de Cornelis Hagazaal van het gemeentehuis in Schiedam het podium voor de jaarlijkse traditie. Wethouder van Aken sprak de jubilarissen toe en overhandigde mooie bossen bloemen en een attentie. Wij zijn enorm trots dat ook in 2019 weer veel vrijwilligers hun jubileum mochten vieren!

Over de OproepCentrale
De OproepCentrale brengt thuiswonende mensen die hulp nodig hebben in contact met vrijwilligers die graag willen helpen. Dit doen wij in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Met een paar uurtjes van uw tijd kunt u al het verschil maken als vrijwilliger. Wist u dat onze coördinatoren altijd een zorgvuldige ‘match op maat’ maken tussen vrijwilliger en cliënt? Zo weet u zeker dat u wordt gekoppeld aan een cliënt die bij u past. Wilt u graag meer weten of vrijwilliger worden? Neem dan contact op met onze coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 8177.