010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Het is feest bij de OproepCentrale! Wij zijn genomineerd voor een Appeltje van Oranje.

‘Maatjes ben je samen’
De Appeltjes van Oranje is een initiatief van het Oranje Fonds en worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving.

De prijs
De drie winnaars krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro. De Appeltjes van Oranje worden in mei uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde.

Stemmen!
Om kans te maken, hebben wij stemmen nodig. Wil jij ons helpen? Op 6 januari gaat de stemtiendaagse van start. Omcirkel deze datum maar alvast op de kalender, want voor je het weet is het zover! Houd onze facebookpagina en website in de gaten.

Help jij ons naar die mooie prijs?