010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Het is feest bij de OproepCentrale! Wij zijn namelijk genomineerd voor een Appeltje van Oranje en maken kans op een mooie prijs. Hiervoor hebben we wel zoveel mogelijk stemmen nodig! Help jij ons op weg naar een Appeltje van Oranje door jouw stem uit te brengen via stem.oranjefonds.nl/oproepcentrale? Het kost je slechts een paar minuten. Vergeet niet jouw stem te bevestigen via de link die je per e-mail ontvangt. 

‘Maatjes ben je samen’
Appeltjes van Oranje is een initiatief van het Oranje Fonds. De ‘appeltjes’ en worden jaarlijks uitgereikt aan drie sociale projecten die op succesvolle wijze verschillende groepen mensen verbinden en die ervoor zorgen dat mensen weer meedoen in de samenleving.

De prijs
De drie winnaars krijgen een bronzen beeldje, gemaakt door Prinses Beatrix, en een geldbedrag van 15.000 euro. De Appeltjes van Oranje worden in mei uitgereikt door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde.

Help jij ons naar die mooie prijs? Stem hier!