010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

De OproepCentrale pakt haar dienstverlening voorzichtig weer op, met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen. Sinds 1 juni jl. zijn de huisbezoeken door vrijwilligers bij bestaande cliënten weer opgestart, mits zij dit allebei willen en gezond zijn. Alle vrijwilligers zijn op de hoogte van de voorzorgsmaatregelen en zullen hun cliënten benaderen. Ook worden er weer intakebezoeken afgelegd en nieuwe matches gemaakt.

Tot nader bericht worden er nog geen scholingen en contactbijeenkomsten georganiseerd. Ook de Begeleidende Vervoerservice (BVO) wordt nog niet opgestart. We hopen hier binnenkort mee aan de slag te kunnen!
Update 11-08-2020: De Begeleidende Vervoerservice (BVO) Maassluis is weer opgestart, uiteraard met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM. De BVO Vlaardingen en Schiedam zijn nog niet opgestart.

Vrijwilliger worden?
Wilt u vrijwilliger worden? Dan kunt u zich natuurlijk telefonisch aanmelden bij onze coördinatoren. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar via de reguliere contactgegevens.

Wij hopen op uw begrip en wensen u en uw naasten veel gezondheid toe.