010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Op zaterdag 24 september a.s. vanaf 10.00 uur is het weer zo ver: we organiseren weer een gezellige Buurtmarkt in Soenda. Dat betekent dat u alle spullen die zo nodig opgeruimd moesten worden, komende zomer eindelijk weer van zolder kunt halen. Helpt u ons aan leuke spulletjes om te verkopen?

Tijdens de Buurtmarkt verkopen we zo veel mogelijk spulletjes die zijn ingeleverd. Het bedrag dat we hiermee inzamelen, komt ten goede aan de OproepCentrale. Op de Buurtmarkt vindt u mooie spullen voor leuke prijsjes. Ondanks de inflatie kosten de ‘plankjes van Nan’ voor het goede doel nog altijd maar 1 euro per stuk!

Net als als alle zeven eerdere edities kan de organisatie niet zonder uw helpende hand op vrijdagmiddag 23 en zaterdag 24 september. Wilt u spullen inleveren of een handje helpen? Dan kunt u zich aanmelden bij Eric van der Ende, Djanny Bracke, Frans Erkens of Martin Krommert. Voor uw aanmelding kunt u natuurlijk ook ons e-mailadres gebruiken: info@vriendenoproepcentrale.nl.

Zegt het voort… En hopelijk zien we elkaar dan weer tijdens de Buurtmarkt op de landelijke Burendag in Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen!

Stichting Vrienden van de oproepcentrale (vriendenoproepcentrale.nl)