010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Maatje worden voor oudere mensen bij hen thuis? Misschien wel iets voor u! Maar hoe begint u met de juiste kennis aan vrijwilligerswerk? Wij van de OproepCentrale leren het u graag tijdens de gratis ‘Introductiescholing Vrijwilligerswerk’. We starten op vrijdag 6 oktober a.s. en er zijn nog plekken vrij voor enthousiaste nieuwe deelnemers!

De scholing bestaat uit twee bijeenkomsten, op vrijdag 6 oktober en op vrijdag 13 oktober a.s. van 13.30 uur tot 16.00 uur in DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomsten maakt u kennis met de coördinatoren  van de OproepCentrale en komt u meer te weten over de basisprincipes van ons vrijwilligerswerk. We behandelen interessante onderwerpen, zoals eenzaamheid, omgang met mantelzorgers, grenzen stellen in uw vrijwilligerswerk, dementie en andere ziektebeelden. Grote kans dat u na deze introductiescholing zo enthousiast bent geworden, dat wij op zoek mogen gaan naar een maatje voor u in de omgeving van Schiedam, Vlaardingen of Maassluis!

Wilt u graag maatje worden bij de OproepCentrale? Meld u dan aan voor de introductiescholing bij één van onze coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl.