010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Begeleidende Vervoerservice

Begeleiding met vervoer in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam

Herkent u dit?

“Fijn dat de vrijwilligers van de Begeleidende Vervoerservice mij naar het ziekenhuis begeleiden. En ze zijn altijd in voor een gezellig praatje en een kop koffie na afloop!”

“Dankzij de begeleiding van de Begeleidende Vervoerservice van de OproepCentrale kan ik toch nog regelmatig op bezoek bij mijn dochter. Dat vind ik erg fijn!”

“Het leukste aan mijn vrijwilligerswerk als vrijwillig begeleider vind ik het contact met de mensen en hun dankbaarheid. Het is een kleine moeite!”

Vrijwilligers van de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale begeleiden cliënten tegen een kleine vergoeding naar hun gewenste bestemming. Bijvoorbeeld het ziekenhuis, de dokter of een familielid.

Voor wie?

 

De Begeleidende Vervoerservice helpt inwoners van de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen die om gezondheidsredenen geen gebruik kunnen maken van regulier vervoer en hierbij geen hulp kunnen krijgen van hun mantelzorger of familie. Onze vrijwilligers kunnen u begeleiden bij bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek of een bezoek aan de dokter. Zo heeft u altijd een steuntje in de rug. En er is natuurlijk altijd tijd voor een gezellig praatje!

Hoe het werkt

 

Eerste kennismaking
Vraagt u voor het eerst begeleiding aan? Dan komt een coördinator bij u langs voor een kennismaking en uitleg. U kunt zich hiervoor telefonisch of per mail aanmelden.

Rit aanvragen
Vraag begeleiding minimaal een week van tevoren telefonisch aan. 

Kosten
U betaalt contant direct aan de vrijwilliger een kleine vergoeding voor een begeleide rit. Actuele tarieven vindt u op onderaan deze pagina.

Contactgegevens

 

De Begeleidende Vervoerservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 06 – 57 56 29 65 of per e-mail via bvo@oproepcentrale.nl.

Meer weten?

Tarieven

De tarieven van de Begeleidende Vervoerservice. OproepCentrale overzichtelijk onder elkaar.

Bekijk tarieven

Download de folder

Alles nog eens rustig nalezen? We hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet in deze folder.

Download folder