010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Projecten van de OproepCentrale

Voor ieder wat wils!

Naast langdurige ondersteuning kunnen cliënten en vrijwilligers bij de OproepCentrale ook deelnemen aan nuttige projecten. Elk project heeft een eigen doel of thema, ontdek het zelf!

Eet date

Het project Eetdate staat garant voor een smakelijke en vooral gezellige maaltijd! Want samen koken en eten is gezelliger dan alleen. Meld u aan als cliënt of vrijwilliger en wie weet staat er snel een Eetdate bij u op het menu!

Levensboek

Een levensboek gunt een kijkje in iemands leven. Wilt u graag aan de slag met uw eigen levensboek maar weet u niet waar u moet beginnen? Of lijkt het u leuk om als vrijwilliger cliënten te helpen met hun levensboek? Neem dan contact met ons op.

BVO

De vrijwilligers van de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale (BVO) begeleiden met hun auto cliënten naar hun bestemming. Bijvoorbeeld naar familie, het winkelcentrum, de dokter of het ziekenhuis.

Netwerkcoaching

Onze netwerkcoaches helpen mensen hun sociale netwerk opbouwen en onderhouden. Wilt u graag hulp van een netwerkcoach? Of lijkt het u leuk om aan de slag te gaan als netwerkcoach? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden of meer weten?

Bent u geïnteresseerd in wat de OproepCentrale voor u kan doen? Met dit formulier kunt u zich aanmelden of informatie opvragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*We maken altijd eerst een afspraak om kennis te maken.
Vult u daarom altijd uw gegevens in?

Meer weten?

Direct contact

Bel onze coördinatoren op 010 - 427 81 77 of stuur een e-mail.

 

©OproepCentrale 2024

Download de folder

Lees alles nog eens rustig na in onze folder. Download folder