010 - 427 81 77 info@oproepcentrale.nl

Dienstverlening van de OproepCentrale

Van incidentele hulp tot ondersteuning voor lange tijd

Een vaste vrijwilliger voor langere tijd? Of eenmalig hulp nodig? De OproepCentrale kan in veel gevallen iets betekenen!

Onze vrijwilligers ondersteunen cliënten in hun dagelijkse leven. Daarmee doen ze de cliënt een groot plezier en gunnen ze de mantelzorger even tijd voor zichzelf. Deze hulp is geen zorg, maar aandacht. Aandacht in de vorm van een luisterend oor, een maatje om mee te wandelen of om iets leuks mee te ondernemen. Deze ondersteuning kan eenmalig, af en toe of regelmatig en voor langere duur zijn.

Onze diensten

Hulpvragen van korte duur vallen onder incidentele ondersteuning. Dit zijn hulpvragen waarbij cliënten tijdelijk ondersteuning vragen, bijvoorbeeld omdat hun mantelzorger ziek of op vakantie is. Denk hierbij aan:

  • Vervoer en begeleiding naar het ziekenhuis of de dokter;
  • Kleine klusjes in en om het huis;
  • Hulp bij het halen van boodschappen;
  • Etc.

tekst

Onze projecten

Begeleidende Vervoerservice

Woont u in en heeft u vervoer en begeleiding nodig? Bijvoorbeeld voor een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis? Doe dan een beroep op de vrijwilligers van de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale (BVO) Maassluis!

Eet-date

Samen koken en eten is gezelliger! Vindt u het niet leuk om alleen te eten en lijkt het u gezellig om af en toe eens samen met iemand te koken en/of te eten? Of samen een hapje te eten in een restaurant? Schrijf u dan in voor een Eetdate!

Netwerkcoaching

Wilt u graag meer sociale contacten maar vindt u het moeilijk om nieuwe mensen te ontmoeten? En wilt u graag hulp om uw netwerk uit te breiden? Dan staan onze vrijwillige netwerkcoaches voor u klaar!

Meer weten?

rond3Direct contact

Bel onze coördinatoren op 010 – 427 81 77 en u wordt direct geholpen. U kunt ons ook een mail sturen.

stampDownload de folder

Alles nog eens rustig nalezen? We hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet in deze folder.

Download folder